De meest complete muziekwinkel van Nederland

CD Hal Ruinen is de meest complete muziekwinkel van Nederland met een enorme collectie aan CD's, DVD's en Bluray's. Ze zijn niet alleen een platenzaak, maar de CD Hal is tevens uitgever van muziek, heeft een grote webshop en is met een grote kraam te vinden op verschillende week- en jaarmarkten in Noord- en Oost Nederland. Ook verzorgt de CD-Hal de webshops van Jannes, Mooi Wark en TV Oranje, dus ze zijn zeker geen vreemde in de muziekwereld.

De winkel van de CD Hal is te vinden in Ruinen (Drenthe), nabij Hoogeveen en Meppel. Hier hebben wij een grote collectie CD's, DVD's en Bluray's in alle genres. Van Nederlands tot Klassiek en van Engels Pop tot Instrumentaal en wat te denken van onze uitgebreide collectie Duitstalige CD's en DVD's. Ook voor oudere artikelen die niet meer elders in de winkels en online te krijgen zijn kunt u vaak nog bij ons terecht! We zeggen daarom ook niet voor niets dat we de meest complete muziekwinkel van Nederland zijn!

Bezoek de website
De meest complete muziekwinkel van Nederland #1

Multishop met veel opties

MartinMedia is als vaste internet- en mediapartner van de CD-Hal verantwoordelijk voor de webshops en vormgeving voor de winkel en diverse artiesten van het label Prent Music.

De webshop van de CD-Hal is een zeer uitgebreide webshop en heeft o.a. een directe koppeling met MyParcel (PostNL) en een op maat gemaakte koppeling met de GfK zodat alle verkopen direct meetellen voor de hitnoteringen/top40.

Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van een uniek spaarsysteem waarmee de klanten bij elke aankoop spaarpunten verdienen welke weer in te wisselen zijn voor cadeaus en/of kortingen.

De webshop is opgezet in een multi-shop-omgeving, dat wil zeggen dat er meerdere shops binnen hetzelfde systeem draaien. De CD-Hal exploiteert namelijk ook de webshops voor de populaire zanger Jannes, de boerenrockband Mooi Wark en televiesiezender TV Oranje.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Maak eens een afspraak, we zijn bereikbaar op werkdagen tussen 10:00 en 18:00 uur!

0591-220815 info@martinmedia.nl Nijbracht 122, Emmen

Privacy/Disclaimer

MartinMedia verleent u hierbij toegang tot www.martinmedia.nl en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

MartinMedia behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op www.martinmedia.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van MartinMedia.

Beperkte aansprakelijkheid

MartinMedia spant zich in om de inhoud van www.martinmedia.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op www.martinmedia.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van MartinMedia.

In het bijzonder zijn alle prijzen op www.martinmedia.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op www.martinmedia.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan MartinMedia nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij MartinMedia.

Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van MartinMedia, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

×

Algemene voorwaarden

Download hier binnenkort onze algemene voorwaarden (PDF)

×
Top