COOP Supermarkt Schippers Odoorn

Coop Schippers is een full-service supermarkt van 1200m2 met voldoende gratis parkeer ruimte direct naast de deur, in het mooie Drentse plaatsje Odoorn. Jeroen Schippers en zijn team staan elke dag voor u klaar en wij helpen u graag zodat u altijd tevreden de winkel verlaat. De winkel beschikt over een ambachtelijke slagerij en een uitgebreide broodafdeling met vers gebak. De groente afdeling staat voor veilingvers groente en fruit waar, waar mogelijk, tevens regionale producten worden verkocht.

MartinMedia verzorgt voor Coop Schippers de website en promotioneel drukwerk.

Bezoek de website
COOP Supermarkt Schippers Odoorn #1COOP Supermarkt Schippers Odoorn #2

Website & vormgeving

De website is gemaakt in de stijl van de website van het moederbedrijf Coop om de herkenning van het Coop merk te houden. De achtergrond kan worden aangepast aan de actie die er op dat moment is en er is een directe koppeling naar de bladerbare online folder. Daanraast kan er kan via de website ook online boodschappen besteld worden via Cooponline welke dan in de winkel kunnen worden opgehaald of zelfs bij u thuis bezorgd kunnen worden.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Maak eens een afspraak, we zijn bereikbaar op werkdagen tussen 10:00 en 18:00 uur!

0591-220815 info@martinmedia.nl Nijbracht 122, Emmen

Privacy/Disclaimer

MartinMedia verleent u hierbij toegang tot www.martinmedia.nl en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

MartinMedia behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op www.martinmedia.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van MartinMedia.

Beperkte aansprakelijkheid

MartinMedia spant zich in om de inhoud van www.martinmedia.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op www.martinmedia.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van MartinMedia.

In het bijzonder zijn alle prijzen op www.martinmedia.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op www.martinmedia.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan MartinMedia nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij MartinMedia.

Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van MartinMedia, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

×

Algemene voorwaarden

Download hier binnenkort onze algemene voorwaarden (PDF)

×
Top