De Gulle Boergondier

De Gulle Boergondier is een uniek buffetrestaurant in Drouwenermond. In een boerderij-achtige sfeer kunt u hier genieten van authentieke boerengerechten afgewisseld met populaire en klassieke gerechten. Dit uitgebreide buffet wordt op traditionele en kundige wijze voor u klaargemaakt. Na een grondige verbouwing waant u zich bij ons in een eeuwenoude boerderij. U kunt bijvoorbeeld dineren in de stal, de kapschuur, de voorraadkamer of in de opkamer. U kunt zelfs een balletje gooien op een van de twee kegelbanen.

Bezoek de website
De Gulle Boergondier #2De Gulle Boergondier #3

Website & vormgeving

Als sinds het begin is MartinMedia betrokken bij de vormgeving en internetactiviteiten van de Gulle Boergondier. Zo ontwierpen wij de grappige cartoon mascotte Krelis, het logo en ontwikkelden we de huisstijl geheel in een ouderwets en boerenthema zoals het restaurant.
Daarnaast verzorgen wij de opmaak en drukwerk van o.a. de placemats, pennen, flyers, cadeaubonnen en nog veel meer. Ook verzorgen we bijna maandelijks de krantenadvertenties voor het restaurant.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Maak eens een afspraak, we zijn bereikbaar op werkdagen tussen 10:00 en 18:00 uur!

0591-220815 info@martinmedia.nl Nijbracht 122, Emmen

Privacy/Disclaimer

MartinMedia verleent u hierbij toegang tot www.martinmedia.nl en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

MartinMedia behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op www.martinmedia.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van MartinMedia.

Beperkte aansprakelijkheid

MartinMedia spant zich in om de inhoud van www.martinmedia.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op www.martinmedia.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van MartinMedia.

In het bijzonder zijn alle prijzen op www.martinmedia.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op www.martinmedia.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan MartinMedia nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij MartinMedia.

Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van MartinMedia, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

×

Algemene voorwaarden

Download hier binnenkort onze algemene voorwaarden (PDF)

×
Top