Enkco Foodgroup

Enkco is de meest flexibele, innovatieve en betrouwbare partner op het gebied van koelverse en diepgevroren vlees- en vleesvervangende producten. Ook streeft Enkco een leidende positie na op de alsmaar groeiende markt van plantaardige eiwitten. Ook het bekende merk voor vleesvervangende produkten "Vivera" is onderdeel van de Enkco Foodgroup.

MartinMedia ontwikkelde voor Enkco de Foodapp, een digitale catalogus waarin het complete assortiment van Enkco geraadpleegd kan worden en verzorgde o.a. wanddecoratie op DecoTex en plaatmateriaal voor het hoofdgebouw.

Enkco Foodgroup #1

Mobiele App

MartinMedia ontwikkelde in 2012 voor Enkco de Foodapp, een digitale catalogus waarin het complete assortiment van Enkco geraadpleegd kan worden. Ook vind je hier het laatste nieuws en algemene informatie over het bedrijf. Enkco klanten hebben de mogelijkheid om, door middel van een unieke inlogcode, binnen de app meer gegevens over de produkten op te vragen.

De app is onderhoudsarm en gekoppeld aan de website/database van Enkco waardoor de inhoud altijd direct up-to-date is wanneer de website wordt bijgewerkt.

De app is gratis verkrijgbaar in de Appstore en Playstore voor Iphone, Ipad en Android telefoons- & tablets.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Maak eens een afspraak, we zijn bereikbaar op werkdagen tussen 10:00 en 18:00 uur!

0591-220815 info@martinmedia.nl Nijbracht 122, Emmen

Privacy/Disclaimer

MartinMedia verleent u hierbij toegang tot www.martinmedia.nl en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

MartinMedia behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op www.martinmedia.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van MartinMedia.

Beperkte aansprakelijkheid

MartinMedia spant zich in om de inhoud van www.martinmedia.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op www.martinmedia.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van MartinMedia.

In het bijzonder zijn alle prijzen op www.martinmedia.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op www.martinmedia.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan MartinMedia nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij MartinMedia.

Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van MartinMedia, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

×

Algemene voorwaarden

Download hier binnenkort onze algemene voorwaarden (PDF)

×
Top