ikwilbijles.nl

Ikwilbijles is een bijlesbureau, waarbij de leerling of student op een motiverende manier bijles krijgt en gecoacht wordt. Veiligheid, respect en oog voor het individu zijn onze kernwaarden. Daar staan we voor! Studenten en leerlingen, die dyscalculie hebben, denken dat ze het vak rekenen niet meer kunnen leren! Bij Ikwilbijles.nl vinden ze het een uitdaging om juist van deze studenten goede rekenaars te maken!

MartinMedia heeft voor ikwilbijles.nl de huisstijl ontwikkeld, de complete website inclusief het besloten gedeelte (controlpanel) gebouwd, verzorgt de webhosting en domeinregistraties en helpt bij het beter gevonden worden in de zoekmachines.

Bezoek de website
ikwilbijles.nl #1ikwilbijles.nl #2

Maatwerk panel voor boekingen

Via het op maat gebouwde panel kunnen klanten inloggen en direct heel simpel een of meerdere bijlessen boeken en hun boekingen inzien. Bijlessen kunnen direct veilig en snel online betaald worden via iDeal.

Ikwilbijles maakt o.a. gebruik van een EV-SSL certificaat om de veiligheid van de gegevens te waarborgen. Dit betekent dat alle gegevens versleuteld worden verzonden en dat is niet alleen een stuk veiliger maar mede door de groene balk in de browser straalt het ook direct een veilig gevoel uit naar de bezoekers.

Natuurlijk is de site en het systeem geheel responsive en goed zichtbaar op alle schermen, van desktop tot tablet en smartphones. Dit is gezien de doelgroep natuurlijk een must.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Maak eens een afspraak, we zijn bereikbaar op werkdagen tussen 10:00 en 18:00 uur!

0591-220815 info@martinmedia.nl Nijbracht 122, Emmen

Privacy/Disclaimer

MartinMedia verleent u hierbij toegang tot www.martinmedia.nl en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

MartinMedia behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op www.martinmedia.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van MartinMedia.

Beperkte aansprakelijkheid

MartinMedia spant zich in om de inhoud van www.martinmedia.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op www.martinmedia.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van MartinMedia.

In het bijzonder zijn alle prijzen op www.martinmedia.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op www.martinmedia.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan MartinMedia nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij MartinMedia.

Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van MartinMedia, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

×

Algemene voorwaarden

Download hier binnenkort onze algemene voorwaarden (PDF)

×
Top