Ontdek de kracht van Lampe therapie!

"Werken vanuit een duidelijke visie verhoogt de kans op succes bij patiënten!" Lampe therapie is een multidisciplinair gezondheidscentrum waarin er wordt gewerkt vanuit een topsportvisie. Het team bestaat uit vakkundige therapeuten die oprecht betrokken zijn bij hun patiënten. De kracht van Lampe kracht is het combineren van technieken en de doelgerichte aanpak. En dat doen ze voor iedereen!

Bezoek de website
Ontdek de kracht van Lampe therapie! #1Ontdek de kracht van Lampe therapie! #2

Responsive websites & drukwerk

MartinMedia ontwikkelde de 2 websites voor Lampe Therapie (consument) en Lampe Vitaal (zakelijk). Beide sites draaien op het nieuwe MMBeheer framework en zijn uiteraard responsive opgebouwd en dus goed te zien en gebruiken op elk scherm. En zoals bij al onze websites staat ook hier de usability oftewel het gebruiksgemak natuurlijk weer voorop!

De website van Lampe therapie heeft een aantal leuke en unieke maatwerk features, zo kunnen bijvoorbeeld werknemers met 'smoelenboek' en biografie gekoppeld worden aan de behandelingen en andersom.

Ook ondersteunt MartinMedia Lampe Therapie met de opmaak van drukwerk, als flyer en foldermateriaal en verzorgen wij de webhosting en domeinregistraties.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Maak eens een afspraak, we zijn bereikbaar op werkdagen tussen 10:00 en 18:00 uur!

0591-220815 info@martinmedia.nl Nijbracht 122, Emmen

Privacy/Disclaimer

MartinMedia verleent u hierbij toegang tot www.martinmedia.nl en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

MartinMedia behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op www.martinmedia.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van MartinMedia.

Beperkte aansprakelijkheid

MartinMedia spant zich in om de inhoud van www.martinmedia.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op www.martinmedia.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van MartinMedia.

In het bijzonder zijn alle prijzen op www.martinmedia.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op www.martinmedia.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan MartinMedia nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij MartinMedia.

Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van MartinMedia, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

×

Algemene voorwaarden

Download hier binnenkort onze algemene voorwaarden (PDF)

×
Top