Mooi Wark, de boerenrockband uit Drenthe!

Mooi Wark is de boerenrocksensatie uit Drenthe! Met hun bekende hits als "idioot", "Bokkie of geittie" en "in de blote kont" zijn ze bekend door het hele land!

Al jaren is MartinMedia de vaste mediapartner van Mooi Wark en ontwikkelde de websites en webshop en verzorgt bijna alles op het gebied van vormgeving voor de band. Van de website, posters en merchandise tot de CD en DVD hoesjes. Ook hebben wij het bekende logo ontworpen en verzorgen wij de verschillende cartoons.

Bezoek de website
Mooi Wark, de boerenrockband uit Drenthe! #1Mooi Wark, de boerenrockband uit Drenthe! #2Mooi Wark, de boerenrockband uit Drenthe! #3Mooi Wark, de boerenrockband uit Drenthe! #4

Website zonder onderhoud!

De mensen van Mooi Wark wilden graag een website waar ze zelf zo weinig mogelijk onderhoud aan hebben. Daar hebben wij een goede oplossing voor gevonden. De website haalt zijn data van externe bronnen; zo worden de nieuws items en foto's van Facebook gehaald, de agendapunten rechtstreeks uit de software van hun boekingskantoor, de discografie van iTunes, de video's van Youtube en de laatste merchandiseproducten van hun webshop. Hierdoor is de site dus altijd up-to-date zonder dat de bandleden hieraan hoeven te werken.
De site is een zogenaamde one-pager, dat wil zeggen dat de hele site is gebouwd op 1 pagina. Door middel van het menu scrollt de bezoeker door de verschillende secties op de website. Ook een leuke toevoeging was het idee van ons om de agendapunten automatisch weer te laten geven op de landkaart zodat je een indruk krijgt waar ze allemaal spelen.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Maak eens een afspraak, we zijn bereikbaar op werkdagen tussen 10:00 en 18:00 uur!

0591-220815 info@martinmedia.nl Nijbracht 122, Emmen

Privacy/Disclaimer

MartinMedia verleent u hierbij toegang tot www.martinmedia.nl en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

MartinMedia behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op www.martinmedia.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van MartinMedia.

Beperkte aansprakelijkheid

MartinMedia spant zich in om de inhoud van www.martinmedia.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op www.martinmedia.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van MartinMedia.

In het bijzonder zijn alle prijzen op www.martinmedia.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op www.martinmedia.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan MartinMedia nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij MartinMedia.

Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van MartinMedia, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

×

Algemene voorwaarden

Download hier binnenkort onze algemene voorwaarden (PDF)

×
Top