Radio Continu - Altijd gezellig!

Radio Continu is een uniek radiostation met 24 uur per dag en 7 dagen per week gezellige lichte muziek, zoals muziek van eigen bodem (Nederpop), schlager muziek, goud van oud, engelstalige muziek, country muziek, piratenmuziek, Zuid Afrikaanse muziek en muziek in de streektaal. Radio Continu zendt uit in 4 regio's en is in heel Noord- en Oost Nederland te ontvangen en natuurlijk wereldwijd via de livestreams en Continu App.

MartinMedia is vaste mediapartner van Radio Continu en helpt bij de opmaak van online- en offline uitingen van het radiostation en diverse evenementen die door Continu georganiseerd worden. Daarnaast hebben wij het nieuwe logo en de huisstijl ontwikkeld en hebben wij de Continu App gebouwd.

Bezoek de website
Radio Continu - Altijd gezellig! #1Radio Continu - Altijd gezellig! #2Radio Continu - Altijd gezellig! #3Radio Continu - Altijd gezellig! #4

Mobiele App & website ontwerp

MartinMedia heeft op verzoek van Radio Continu de Continu App ontwikkeld. In de app vind je de laatste nieuwtjes, agendapunten, DJ informatie en nog veel meer. Maar ook is het mogelijk om via de app live naar de radio te luisteren via de livestream en je kan op de app live zien welke nummers er nu en straks spelen, inclusief een hoesafbeelding van de betreffende plaat.
MartinMedia kreeg de vraag om de nieuwe huisstijl van Radio Continu door te trekken in de nieuwe website. Wij hebben hiervoor een grafisch ontwerp gemaakt voor de complete website. De website zelf is ontwikkeld door Oostdesign en de inhoud wordt bijgehouden door de mensen van Radio Continu zelf via het ModX systeem.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Maak eens een afspraak, we zijn bereikbaar op werkdagen tussen 10:00 en 18:00 uur!

0591-220815 info@martinmedia.nl Nijbracht 122, Emmen

Privacy/Disclaimer

MartinMedia verleent u hierbij toegang tot www.martinmedia.nl en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

MartinMedia behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op www.martinmedia.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van MartinMedia.

Beperkte aansprakelijkheid

MartinMedia spant zich in om de inhoud van www.martinmedia.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op www.martinmedia.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van MartinMedia.

In het bijzonder zijn alle prijzen op www.martinmedia.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op www.martinmedia.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan MartinMedia nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij MartinMedia.

Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van MartinMedia, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

×

Algemene voorwaarden

Download hier binnenkort onze algemene voorwaarden (PDF)

×
Top