RSG Ter Apel

Met meer dan negentig jaar onderwijservaring weet de RSG Ter Apel wat zij op onderwijsgebied wil en kan bieden! De school is uitgegroeid tot een regionale scholengemeenschap waar kennisverwerving, veiligheid, aantrekkelijk onderwijs en een professionele cultuur, kernwaarden zijn.

Bezoek de website
RSG Ter Apel #1

Uitgebreide website

MartinMedia ontwikkelde de huidige website voor het RSG in samenwerking met de directie, leraren, leerlingen en ICT afdeling. De RSG wilde graag een moderne en overzichtelijke website welke goed aansluit bij de school en het gebouw. Samen met de leerlingen is er goed gekeken wat er niet goed was aan de oude website en zijn verbeterpunten, tips en suggesties meegenomen bij het ontwikkelen van de nieuwe website.
MartinMedia verzorgt ook de webhosting en domeinregistraties. Doordat de site vele malen per dag wordt geraadpleegd, is er een hoop dataverkeer. Daarom hebben we meteen besloten de site onder te brengen op een eigen dedicated server waardoor o.a. de snelheid gewaarborgd blijft. De website is gekoppeld aan office 365 en het Magister systeem voor leerlingen, ouders en leraren.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Maak eens een afspraak, we zijn bereikbaar op werkdagen tussen 10:00 en 18:00 uur!

0591-220815 info@martinmedia.nl Nijbracht 122, Emmen

Privacy/Disclaimer

MartinMedia verleent u hierbij toegang tot www.martinmedia.nl en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

MartinMedia behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op www.martinmedia.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van MartinMedia.

Beperkte aansprakelijkheid

MartinMedia spant zich in om de inhoud van www.martinmedia.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op www.martinmedia.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van MartinMedia.

In het bijzonder zijn alle prijzen op www.martinmedia.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op www.martinmedia.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan MartinMedia nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij MartinMedia.

Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van MartinMedia, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

×

Algemene voorwaarden

Download hier binnenkort onze algemene voorwaarden (PDF)

×
Top