Team Twins - Professionals in hair & Beauty!

Twins Hair & Beauty is opgericht in 1991 door de tweelingzussen Harma en Gea Renting. Inmiddels is Team Twins uitgegroeid tot een toonaangevend en vooruitstrevend bedrijf met een salon in Rolde en in Dalen. Creativiteit, ontwikkeling en vakkennis vormen een belangrijke basis voor het team van gedreven hairstylisten. Service en kwaliteit zijn onze belangrijkste uitgangspunten. Dat dit succesvol blijkt te zijn uit zich in het feit dat Team Twins regelmatig met diverse awards is beloond. Het winnen van deze awards en het meerdere keren per jaar deelnemen aan grote internationele coiffure shows heeft ervoor gezorgd dat Team Twins zowel nationaal als internationaal bekend staat om haar creatieve knip- & kleurtechnieken.

MartinMedia helpt Team Twins al jaren met het uitdenken en realiseren van offline uitingen en drukwerk waaronder promotieflyers, advertenties, posters, waardebonnen, banners, folders etc. en verzorgt de websites en webhosting.

Bezoek de website
Team Twins - Professionals in hair & Beauty! #1Team Twins - Professionals in hair & Beauty! #2

Uitgebreide multi-website

De website is een multisite en huisvest 4 websites; Voor elk bedrijf binnen de Team Twins groep een eigen pagina. Bij binnenkomst kan de bezoeker een keuze maken voor de gewenste kapsalon of beautysalon en gaat dan door naar de betreffende site. De website(s) zijn eenvoudig en snel te beheren door middel van het in eigen huis ontwikkelde MMBeheer CMS systeem.

Uiteraard is de website ook geheel responsive opgebouwd zodat deze op elk scherm goed te zien en te gebruiken is.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Maak eens een afspraak, we zijn bereikbaar op werkdagen tussen 10:00 en 18:00 uur!

0591-220815 info@martinmedia.nl Nijbracht 122, Emmen

Privacy/Disclaimer

MartinMedia verleent u hierbij toegang tot www.martinmedia.nl en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

MartinMedia behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op www.martinmedia.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van MartinMedia.

Beperkte aansprakelijkheid

MartinMedia spant zich in om de inhoud van www.martinmedia.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op www.martinmedia.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van MartinMedia.

In het bijzonder zijn alle prijzen op www.martinmedia.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op www.martinmedia.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan MartinMedia nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij MartinMedia.

Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van MartinMedia, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

×

Algemene voorwaarden

Download hier binnenkort onze algemene voorwaarden (PDF)

×
Top