Tjeerdsma tuinmachines & gereedschappen

Tjeerdsma tuinmachines en gereedschappen is al meer dan 30 jaar een gevestigde en bekende naam op het gebied van Tuinmachines en gereedschappen aan het Weerdingerkanaal te Nieuw-Weerdinge. Voor verkoop/advies, reparatie of onderhoud van uw zitmaaier en andere tuingeereedschappen bent u hier zeker aan het juiste adres!

Bezoek de website
Tjeerdsma tuinmachines & gereedschappen #1

uitgebreide webshop

In opdacht van Tjeerdsma hebben wij hun nieuwe website met webshop gerealiseerd. De webshop is geheel op maat ontworpen en gebouwd op het OpenCart framework en is geheel responsive opgebouwd zodat het goed te gebruiken is op alle devices, van desktop tot tablet en smartphone.
Tevens is de webshop beveiligd dmv. een SSL certificaat waarmee de privacy en klantgegevens gewaarborgd blijven. Uiteraard beschikt de shop over diverse betaalmogelijkheden waaronder iDeal.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Maak eens een afspraak, we zijn bereikbaar op werkdagen tussen 10:00 en 18:00 uur!

0591-220815 info@martinmedia.nl Nijbracht 122, Emmen

Privacy/Disclaimer

MartinMedia verleent u hierbij toegang tot www.martinmedia.nl en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

MartinMedia behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op www.martinmedia.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van MartinMedia.

Beperkte aansprakelijkheid

MartinMedia spant zich in om de inhoud van www.martinmedia.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op www.martinmedia.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van MartinMedia.

In het bijzonder zijn alle prijzen op www.martinmedia.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op www.martinmedia.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan MartinMedia nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij MartinMedia.

Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van MartinMedia, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

×

Algemene voorwaarden

Download hier binnenkort onze algemene voorwaarden (PDF)

×
Top