USA Holidays / U.S. Bikers

USA Holidays is het adres voor speciale Amerika & Canada vakanties! USA Holidays heeft een breed schala aan mogelijkheden. U kunt kiezen uit autovakanties en campervakanties of natuurlijk een combinatie. Maatwerkreizen of juist een georganiseerde reis, het kan allemaal!

USA Holidays is ontstaan uit het organiseren van maatwerkreizen naar Amerika voor groepen en bedrijven. Specifiek inspelen op de wensen van de klant en dit koppelend aan hun kennis van Amerika en het Amerikaanse wegennet was de basis van de succesformule.

U.S. Bikers is special gericht op de motorrijder en biedt verschillende geweldige georganiseerde groepsmotorreizen door Amerika en Canada. Om niet afhankelijk te zijn van motorverhuurders in Amerika heeft U.S. Bikers eigen motoren.


Bezoek de USA Holidays site Bezoek de U.S. Bikers site

USA Holidays / U.S. Bikers #1USA Holidays / U.S. Bikers #2

Complete automatisering

MartinMedia heeft met de bouw van de websites de complete boekingsprocedure geautomatiseerd. Waar eerst alles met de hand verwerkt moest worden gaat nu alles zo goed als automatisch.

Na de boeking te hebben bevestigd, wordt de boeking verwerkt en wordt er automatisch een boekingsbevestiging aangemaakt en in PDF formaat gemaild naar de klant. Door middel van een koppeling met het administratiesysteem worden er ook direct automatisch facturen aangemaakt en verwerkt zonder tussenkomst van de organisatie. Berekeningen van toeslagen en assurantien worden ook door het systeem zelf gedaan.

Op de reis-informatie-pagina wordt d.m.v. Google Maps automatisch een actuele route getoond aan de hand van de plaatsen die worden aangedaan tijdens de reis zodat de klant direct een goed idee krijgt hoe de route ongeveer is. Tijdens het boeken ziet de klant ook een real-time overzicht van de gekozen opties en de bijhorende kosten. Zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Maak eens een afspraak, we zijn bereikbaar op werkdagen tussen 10:00 en 18:00 uur!

0591-220815 info@martinmedia.nl Nijbracht 122, Emmen

Privacy/Disclaimer

MartinMedia verleent u hierbij toegang tot www.martinmedia.nl en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

MartinMedia behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op www.martinmedia.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van MartinMedia.

Beperkte aansprakelijkheid

MartinMedia spant zich in om de inhoud van www.martinmedia.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op www.martinmedia.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van MartinMedia.

In het bijzonder zijn alle prijzen op www.martinmedia.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op www.martinmedia.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan MartinMedia nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij MartinMedia.

Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van MartinMedia, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

×

Algemene voorwaarden

Download hier binnenkort onze algemene voorwaarden (PDF)

×
Top